Leugenaar (Madison Kate deel 2) van Tate James

Al is de leugen nog zo snel…

De woorden van mijn nieuwste stalker laten de koude rillingen over mijn rug lopen. Ik heb geen idee over welke leugen het gaat. Is het een leugen die ik ken of eentje waarvan ik het bestaan nog niet afweet? Sinds ik terug ben in Shadow Grove ben ik gestalkt, gemarteld, achterna gezeten en bijna vermoord. De mensen die ik net een beetje begon te vertrouwen blijken tegen me te hebben gelogen.

Leugenaar.

Dat ene woordje spookt constant door mijn hoofd. Iemand weet meer van mijn leven dan dat ik zelf weet. Iemand martelt me met de waarheid en plaagt me met leugens. Ben ik wanhopig genoeg om hierin te trappen? Archer en zijn jongens hebben de grootste fout gemaakt door tegen me te liegen. Ze dachten me te kunnen bedriegen, maar ze komen er nu zelf bedrogen uit. Niemand steekt Madison Kate een mes in haar rug en komt er mee weg of toch wel?

Tate James weet je met haar schrijfstijl weer op het puntje van je stoel te laten zitten en laat je van het ene spanningsmoment in een volgend spannend moment rollen. Naast alle spanningen vliegen de vonken er ook van af in de steamyscenes tussen Madison Kate en de jongens.

Masion Kate heeft sinds haar terugkomst in Shadow Grove al het nodige meegemaakt. Ze is gestalkt, gemarteld, achterna gezet en bijna vermoord. Archer zijn jongens begon ze net een beetje te vertrouwen, maar ook die blijken tegen haar te liegen. Ze weet niet op wie ze nu nog durft te vertrouwen, maar de seksuele aantrekkingskracht die ze met de jongens heeft zorgt ervoor dat ze ook niet bij hun weg kan blijven. Haar stalker dringt steeds meer in haar hoofd binnen en lijkt veel meer dingen over haar te weten die ze zelf weet. Ze is vastbesloten om erachter te komen wat het ook is en ten koste van wat dan ook. De jongens in het verhaal hebben allemaal hun problemen waar ze mee omgaan, maar ook het feit dat ze zich op wat voor manier dan ook aangetrokken voelen tot Madison Kate en haar ten koste van wat dan ook willen beschermen.

De spanningen in deze serie lopen steeds hoger op en je slaat bladzijde na bladzijde om tot je bij een cliffhanger komt die je gelijk het volgende deel op laat pakken. Dus mocht je een Dark Romance Reverse Harem boek zoeken die je op het puntje van je stoel kan laten zitten en die je door een serie heen laat vliegen. Geef deze serie dan zeker een kans en zorg dat je hem compleet in huis hebt liggen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *