Elke zomer daarna van Carley Fortune

Na een onverwacht telefoontje reist Percy af naar het dorpje aan het meer. Bij dit meer bracht ze in haar tienerjaren alle zomervakanties door en ontmoette ze haar eerste liefde Sam. Zes zomers brachten ze samen door en ze leken voorbestemd voor elkaar. Toen Sam naar de universiteit ging ontstonden er kleine scheurtjes in hun relatie en na een grote fout besloot Percy om het uit te maken. Sindsdien hebben ze elkaar niet meer gezien.

Nu twaalf jaar later is ze weer terug en is het onmogelijk om Sam te ontlopen. En met elk moment dat ze samen doorbrengen, dringt hun gezamenlijke geschiedenis zich maar aan hun op. Is hun liefde groter dan de fouten die ze destijds hebben gemaakt?

Carley Fortune heeft een hele fijne schrijfstijl die je meeneemt in dit heerlijke zomerse verhaal. Ze heeft het verleden en het heden goed met elkaar afgewisseld, zodat je alles meekrijgt wat er tussen de personages is gebeurd en hoe alles is ontstaan.

Percy en Sam waren zomers lang onafscheidelijk van elkaar en elkaars eerste liefde, maar als Sam naar de universiteit gaat komen er al snel kleine scheurtjes in de relatie. Percy is iemand die zegt wat ze denkt alleen door de fouten die ze heeft gemaakt in het verleden heeft ze dat in weten te dammen. Sam is een jongen die nogal verlegen is, maar als hij zich eenmaal openstelt dan ook voor je gaat en je overal mee helpt. De band tussen de twee is dan ook snel ontstaan en iedereen dacht dat het ook onbreekbaar was. Als Percy na twaalf jaar weer terugkeert naar het dorpje aan het meer is het ontlopen van Sam onmogelijk en loopt ze hem al snel weer tegen het lijf. Ze beginnen weer veel tijd door te brengen met elkaar, maar het verleden achtervolgt ze nog steeds. Hun verhaal wordt mooi beschreven en de wisselingen tussen het verleden en het heden zorgen voor een prachtig mooi liefdesverhaal.

Dit is een verhaal wat je in een zucht uitleest en waar je eigenlijk gelijk weer in wilt beginnen omdat je misschien bang bent dat je dingen hebt gemist. De schrijfstijl past heel goed bij het verhaal en ik ben heel erg benieuwd naar een volgend verhaal van deze schrijfster. Vooral ben ik benieuwd of dat weer zo een heerlijke zomers verhaal is waar je even bij weg kan dromen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *