Nep (Madison Kate deel 3) van Tate James

‘Je bent voor altijd de mijne’

Dat laatste dreigement van mijn stalker herinnerde mij eraan dat ik niets meer was dan een ding om te bezitten. Door mijn vader, door de Reapers, door Archer D’ath en zelfs door Kody en Steele. Ik ben de ultieme prijs. Ik was niets meer dan zijn vrouw, de vrouw van Archer D’Ath. Ik haatte ze. Ze logen keer op keer tegen me. Ik wist dat alles wat ze zeiden leugens waren, maar ik haatte mezelf het meest omdat ik het allemaal maar liet gebeuren. Dat ik geloofde in deze relaties die allemaal nep waren. Ik haatte het dat ik zo graag wilde dat het allemaal echt was geweest.

 Nep.

Het was allemaal nep. Mijn stalker zal me nooit laten gaan, maar dat doen ze geen van allen. Archer en zijn jongens denken dat ze me bezitten en mijn stalker wil mij de zijne maken. Ik weet ook dat mijn nieuwe bondgenoten mij gebruiken, maar dat is helemaal prima. Ik gebruik hun namelijk ook om terug te pakken wat mij van mij is. Mijn leven, mijn vrijheid en mijn naam. Madison Kate Danvers is van niemand of ben ik dat wel?

Tate James flikt het weer. Waar je dacht dat de serie niet nog spannender kon worden vergis je je. Het spel van de stalker wordt heftiger, de banden tussen iedereen worden nog verder onder druk gezet en in het midden van alles staat Madison Kate Danvers. Ze is zo een krachtige vrouw geworden gedurende deze serie en ik vraag me echt af wat ze nog meer voor haar kiezen moet gaan krijgen.

Dit derde deel gaat verder waar deel twee is gestopt dus je zit ook gelijk weer in het verhaal. Net als in het tweede deel opent een van de jongens het verhaal en in dit geval is het Archer, de leider van iedereen en blijkbaar de man van Madison Kate. Door deze start krijg je eindelijk een kleine inkijk in het hoofd van hem en ik vind het heel jammer dat hij niet verder in het verhaal zijn gedachtegang met ons wilde delen, maar dat is ook wel tekenend voor hem. Madison Kate vecht in dit deel voor haar vrijheid, maar ze heeft al snel door dat ze het niet alleen kan en dat ze eigenlijk alle hulp kan gebruiken dat haar aangeboden wordt. De stalker wordt steeds meer aanwezig in het verhaal en zijn acties worden steeds gevaarlijker niets lijkt hem tegen te houden. De spanningen die hierdoor ontstaan zorgen voor de nodige breuken in de relaties, maar lijmen ook veel weer aan elkaar. Zelfs dingen waarvan je dacht dat ze niet te lijmen waren.

De cliffhanger van deel twee was al heftig, maar de cliffhanger van dit deel doet er nog een schepje bovenop. Wat Tate James je allemaal laat verduren tijdens het lezen van deze serie is niet normaal en het dankwoord die achterin het verhaal zitten zijn dan wel leuk om te lezen, omdat die precies omschreven wat ik voelde. Ik wil dit boek alle kanten opgooien en daarna zo snel mogelijk weer oppakken om hem te knuffelen, want dit is dan wel een Dark Romance verhaal maar de band tussen alle personages is zo ontzettend geweldig en ik kan er geen genoeg van krijgen. Helaas volgt er hierna nog een afsluitend deel en ik vrees ervoor wat er allemaal gaat gebeuren, maar ik kijk er ook heel erg naar uit.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *