Haat van Tate James

‘Madison Kate Danvers werd vannacht vermoord’

Deze woorden veranderden mijn leven, maar ze klopte van geen kant. Ik ben niet dood, maar ik ben er ingeluisd.

Nadat ik werd veroordeeld en door mijn vader aan de schandpaal ben gehangen vanwege zijn publieke ambities is er nog maar een ding wat mij op de been houdt en dat is Haat.

Iemand zal boeten voor mijn zo zorgvuldig geplande toekomst. Iemand zal de haat het hardst gaan voelen en wat een geluk dat die ‘iemand’ net in de kamer tegenover mij is getrokken.

Archer D’Ath en zijn posse hebben met de verkeerde chick gesold en ze staan op het punt om te ontdekken hoe diep mijn haat zit. Zal Kate de haat los kunnen laten?

Tate James heeft een fijne schrijfstijl die je meeneemt in deze dark en reverse harem romance. Het verhaal heeft een aantal verrassende wendingen waardoor je door wilt blijven lezen.

Madison Kate haar leven is overhoop gegooid en ze wilt maar een ding en dat is wraak. Haar haat voor degene die haar toekomst hebben afgepakt is het enige wat haar nog overeind houdt. Alleen komen er al snel andere wendingen in haar leven, want die jongens zijn toch anders dan ze had gedacht. Archer en zijn posse zijn jongens die stoer zijn, maar ook een zachte kant hebben. Het verhaal stelt dingen in een heel ander perspectief en ik je wilt niet anders dan weten hoe het verder gaat en wie er nu verantwoordelijk is.

Het boek eindigt met een gigantische cliffhanger en ik ben dan ook erg benieuwd hoe het verder gaat met Kate, Archer en zijn posse.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *