Meester in de liefde deel 2 van Peggy Tchai

Jess de Mey had het allemaal: een uitdagende baan als advocaat, een joekel van een verlovingsring en een droomhuis in Bramendrecht, maar dat was een jaar geleden. Die uitdagende baan? Opgezegd. Die verlovingsring? Terug naar de juwelier. Dat droomhuis? Jess slaapt al maanden bij haar beste vriendin Lucie.Terwijl Jess haar nieuwe carrière op probeert te bouwen, krijgt Lucie de nodige obstakels om te overwinnen. Want hoe wordt je een succesvolle kunstenares als je geen geld hebt voor nieuwe spullen? En hoe kunnen beide meiden weerstand bieden uit de mannen van het verleden? Jess en Lucie beloven elkaar een ding: Samen kunnen ze alles aan. Of toch niet?

Peggy Tchai heeft een fijn vervolg verhaal geschreven voor de vriendinnen Jess en Lucie, waar in het eerste deel nog alles goed was voor hun beide komt daar in dit deel toch een verandering in. Dit alles weet Peggy Tchai op een realistische manier te brengen, waardoor het geloofwaardig over komt.

Jess had alles voor elkaar, maar inmiddels is dat als een kaartenhuis naar beneden gekomen en moet ze weer opnieuw beginnen. Jess is een vrouw die niet bij de pakken neer gaat zitten en ook nu gaat ze er weer vol tegenaan, alleen vergeet ze daarbij soms om de omgeving ook in de gaten te houden. Ook Lucie krijgt het voor haar kiezen dit deel, maar ze is nog steeds een beetje wispelturig en verstopt zich soms voor de realiteit. De vriendinnen vullen elkaar hierin goed aan, maar soms botst het ook. Naast Jess en Lucie komen er ook weer een paar personages uit het eerste deel voorbij en krijg je hierdoor soms een korte verwijzing naar het eerste deel.

Ik vond het weer leuk om verder te kunnen lezen over Jess en Lucie en ik ben heel benieuwd wat het derde deel gaat brengen.

Ik wil Peggy Tchai bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *