Verboden terrein van Meghan Quinn

Bram Scott is een super succesvolle rijke CEO die alles krijgt wat hij wilt. Althans alles? Hij is al jaren verliefd op Julie Westin. Het probleem? Ze is verboden terrein ze is namelijk het zusjes van zijn beste vriendin.

Dan bedenkt hij een slim plan. Julia heeft een eigen bedrijf die mensen helpt om een partner te vinden. Hij vraagt aan haar of ze hem zou willen koppelen aan een leuke dame. Hij weet zeker dat als hij zijn idee stap voor stap uitvoert hij op date kan met Julia en dan kan hij haar zeggen wat hij voor haar voelt. Alleen hij heeft geen rekening gehouden dat Julia misschien wel dwars door zijn plannetje heen kijkt. Kan hij het plan doorzetten of valt hij door de mand?

Meghan Quinn heeft een fijne schrijfstijl die perfect past bij dit heerlijke en humorvolle verhaal. Ze weet de personages goed neer te zetten en kan je hardop laten lachen om de situaties die ze weet te beschrijven en ondanks dat ik de klik niet helemaal voor de volle honderd procent tussen de personages voelde geloofde ik wel in ze.

Bram is een succesvolle en rijke CEO die alles kan krijgen wat hij wilt, maar er is toch een ding wat hij al jaren niet kan krijgen. Hij is stiekem al jaren verliefd op het kleine zusje van zijn beste vriend. Hij weet dat ze een eigen bedrijf heeft die mensen helpt aan het vinden van een partner en vraagt haar daarom om hulp. Hij hoopt dat hij hiermee een date met haar zou kunnen krijgen en dan eindelijk kan vertellen wat hij echt voor haar voelt, maar Julia lijkt hem door te hebben. Julia is eigenaar van een succesvol bedrijf wat mensen helpt met het vinden van een partner en ze heeft er hard voor gewerkt. Ze is een echte studiebol, maar ze heeft ook echt het hart op haar juiste plek zitten. De band tussen de twee personages wordt goed beschreven en door de flashbacks zie je ook de dingen die in het verleden tussen hun zijn voorgevallen. Ze groeien gedurende het verhaal steeds meer naar elkaar toe, maar er komen ook obstakels op het spoor.

Dit was mijn eerste boek van Meghan Quinn en heeft me zeker benieuwd gemaakt naar haar andere boeken. Haar schrijfstijl is perfect voor dit soort verhalen en ik kan niet wachten om weer een boek van haar erbij te kunnen pakken.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *