Perfect strangers van J.T. Geissinger

Sinds een tragisch voorval wat twee jaar geleden haar hele wereld op zijn kop zette, lukt het schrijfster Olivia Rossi maar niet om ook maar een woord op papier te zetten. Nog altijd achtervolgt door de gebeurtenissen uit het verleden en met een gebroken hart accepteert ze het aanbod van een vriendin. Ze besluit om de zomer in het Parijse appartement door te brengen en zo haar wonden te laten helen en hopelijk om inspiratie te vinden. Olivia stuit echter op James. Hij is een verleidelijke vreemdeling die een onverwachte en allesoverheersende passie in haar losmaakt.

James en Olivia sluiten een pact. Ze vertellen elkaar niets meer dan alleen hun voornamen. Ze storten zich in hun eigen liefdesverhaal, maar hoe meer tijd ze met elkaar doorbrengen hoe meer Olivia zich realiseert dat deze zomerliefde veel meer aan het worden is. Alleen de mysterieuze man op wie ze verliefd aan het worden is, is niet wie hij haar voorspiegelt te zijn. Komt Olivia achter de waarheid?

J.T. Geissinger heeft een heerlijke schrijfstijl die je helemaal meetrekt in dit liefdesverhaal van Olivia en James. Er gebeuren zoveel dingen en het verhaal wordt zo mooi beschreven met oog voor de details van de omgevingen en van de personages zelf.

Olivia Rossi heeft een schrijversblock door een tragisch voorval wat haar leven twee jaar geleden volledig op zijn kop heeft gezet. Ze wordt achtervolgt door de gebeurtenissen van toen en haar hart is gebroken, haar verhaal is zo emotioneel dat je gelijk met haar mee voelt. Als haar vriendin aanbied dat ze wel in haar appartement in Parijs mag verblijven voor de zomer pakt ze die kans aan. Ze hoopt haar inspiratie voor het schrijven weer terug te vinden. Daar ontmoet ze de mysterieuze, maar aantrekkelijke James. Hij maakt van alles in haar los terwijl hij toch een muur om zich heen heeft staan. Ze besluiten niks met elkaar te delen behalve hun voornamen en storten zich in een gepassioneerd liefdesverhaal. Hun relatie en groei naar elkaar toe wordt zo mooi beschreven dat je het aan je voorbij ziet gaan als een soort van film en ik genoot er heel erg van. Alleen naar het einde toe komt er een twist in het verhaal die voor mij zo ontzettend zonde was en me ook echt uit het verhaal haalde en dat vind ik zo jammer.

Ik ben heel benieuwd naar andere boeken van J.T. Geissinger en ik zal deze ook zeker op gaan pakken in de toekomst, want deze eerste ervaring maakt me wel nieuwsgierig naar meer.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *