Vurig verlangen (Verlangen serie deel 1) van Stefanie van Mol

De laatste keer dat Roxanne haar hart openstelde voor een man eindigde dat op een verschrikkelijke manier. Ze is vastbesloten om niemand meer toe te laten in haar hart, maar dan komt Jonas voorbij. Hoe hard ze hem ook probeert te ontwijken hij blijft opduiken in meerdere aspecten van haar leven.

Jonas wist het vanaf de eerste blik, zij hoort bij hem. Hij maakt het zijn missie om haar te laten zien dat hij het missende stukje in de puzzel is. Kan hij het ijslaagje om haar ziel ontdooien?

Stefanie van Mol heeft een hernieuwde versie geschreven van haar allereerste boek, haar oudere versie heb ik niet gelezen dus ik kan het niet vergelijken met elkaar. Maar haar manier van schrijven is wel weer vertrouwd. Het verhaal gaat wel in een hoog tempo en dat is soms wel jammer, omdat je dan een beetje de uitbreidingen mist op sommige plekken.

Je volgt het verhaal uit de perspectieven van Roxanne en Jonas. Roxanne komt net uit een relatie die op een nare manier is geëindigd en heeft nu dus een muurtje om haar heen gebouwd en ze wilt geen man meer toelaten in haar hart, want dat eindigt toch alleen maar slecht. Je merkt gelijk aan haar dat haar zelfvertrouwen niet heel hoog is. Jonas daarin tegen heeft gelijk met de eerste blik door dat zij het voor hem is en doet er alles aan om haar dat te bewijzen. Hij is een dominante man die weet wat hij wilt en daar ook echt voor gaat. Doordat het verhaal door hun beide wordt verteld leer je ze iets beter kennen, maar door de snelheid van het verhaal mis ik soms wel de connectie met de personages.

Ik heb ondanks alles wel genoten van het verhaal en ik ben heel benieuwd naar het volgende deel in deze serie en ik heb al een vermoeden welke personages dan de hoofdrol gaan krijgen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *