Verleid (Driven deel 1) van K. Bromberg

Colton Donavan heeft alles wat hij wilt binnen zijn bereik, maar dan komt Rylee voorbij en voor het eerst heeft hij het gevoel dat hij niet alles kan hebben wat hij wilt. Rylee leeft met een hart wat langzaam aan het helen is en laat zich niet verleiden door Colton. Tussen hun beide heerst een spanning die ze niet kunnen negeren, geven ze hieraan toe of staan de demonen die ze hebben hun teveel in de weg?

K. Bromberg heeft een puur liefdesverhaal neergezet met een rauwe rand eraan. De emoties die beide personages ervaren spatten van het papier af en je moet gewoon blijven lezen.

Rylee heeft een gebroken hart wat langzaam aan het helen is en zet zich met de volle honderd procent in voor een organisatie dat kinderen in jeugdzorg helpt. Colton is een man die graag krijgt wat hij wilt, maar heeft zijn demonen die hem tegenhouden om te gaan waar hij echt voor wilt gaan. Beide personages worden ijzersterk neergezet en je kan met hun beide meeleven.

Ik vond het een goed eerste deel in deze serie en kan door de cliffhanger niet anders dan gelijk starten in het tweede deel.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *