IJskoude verwarring (Boys of winter deel 3) van S.R. Grey

IJshockeyspeler Benjamin ‘Benny’ Perry houdt van plezier zowel op het ijs als er vanaf. Hij is een knappe verschijning en heeft een relaxte persoonlijkheid, hierdoor trekt hij vrouwen aan als bijen die op honing afkomen. En dat vind hij geweldig. Het houdt de zaken precies zoals hij wilt: duidelijk en zonder complicaties. Dit alles veranderd als hij besluit om de coach een hak te zetten en gaat achter de dochter van hem aan. Eliza is net teruggekeerd naar Las Vegas en haar omstandigheden zijn nogal mysterieus. Het begint allemaal als een simpele verovering, maar het wordt verwarrend als Benny echt voor Eliza begint te vallen. Maar er is iets vreemds aan de hand. Eliza lijkt hem net zo leuk te vinden als hij haar, maar toch heeft hij het gevoel dat ze dingen of iemand voor hem achterhoudt. Kan hij erachter komen wat het is?

S.R. Grey is weer terug met het derde deel in de Boys of Winter serie en ze geeft nu het woord aan Benjamin ‘Benny’. Hij wist me vanaf het begin al nieuwsgierig te maken, dus ik ben erg blij dat hij nu zijn verhaal mag gaan vertellen. Het verhaal heeft weer een goede balans tussen de humor en de serieuze zaken en ik vind het knap dat de schrijfster dat voor elkaar krijgt.

Benjamin ‘Benny’ Perry staat bekend als de playboy van het team en heeft iedere keer wel een andere vrouw waar hij de nacht mee doorbrengt. Hij heeft een knappe verschijning en een hele relaxte persoonlijkheid. Hij heeft geen behoefte aan gecompliceerde dingen, dus deze levensstijl past goed bij hem. Als hij besluit om zijn coach een hak te zetten veranderen dingen. Hij gaat achter Eliza aan, de dochter van zijn coach, maar al snel wordt het verwarrend voor hem. Eliza is een jonge vrouw die nogal onzeker is door dingen die ze heeft meegemaakt en door de mysterieuze omstandigheden waardoor ze weer terug is gegaan naar Las Vegas. De aantrekkingskracht tussen de personages wordt goed beschreven alleen ik voelde hem niet honderd procent. Naast Benny en Eliza hebben natuurlijk ook weer de andere teamleden van het team een rolletje en dat maakt het zo leuk dat je hun ook steeds weer terug ziet keren, maar ook dat je nieuwe teamleden leert kennen.

Dit is het derde deel van de Boys of Winter serie en ik ben benieuwd of er nog meer delen zijn of dat dit het einde is. Als er nog meer delen zijn en die worden vertaald dan ben ik zeker van plan om ze te gaan lezen, want ergens wil ik dit ijshockey team nog niet loslaten.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *