Hot as puck van Lili Valente

Libby:

Ik ben de grootste loser wat betreft daten. Op mijn laatste date ging de jongen ervandoor met de serveerster, dat zegt genoeg toch? Ik heb echter een troef in mijn achterzak zitten, namelijk mijn verschrikkelijk sexy beste vriend en hockey-superster Justin Cruise. Ik ken hem al sinds de brugklas, lang voordat hij succesvol werd. In ruil voor mijn eeuwige, platonische loyaliteit wil ik alleen maar een appeltje-eitje-spoedcursus om een seksgodin te worden. Zo lastig kan dat toch niet zijn?

Justin:

De dingen die ik met de lieve kleuterjuf en mijn beste vriendin Libby Collins zou willen doen zijn zo fout dat ik het niet hardop kan zeggen, ik hoor er ook niet eens aan te denken. Je kan het beste leren aan de hand van voorbeelden en de eerste les zal een erg praktische aanpak hebben. Mijn handen op haar lichaam, haar handen op de mijne en haar warme lippen onder de mijne terwijl ik probeer te bewijzen dat er niks mis is met de manier waarop ze zoent. Ik zal haar in een maand tijd transformeren van een muurbloempje naar iemand die graag tegen de muur genomen wilt worden. En er voor zorgen dat ze zelfverzekerd genoeg is om elke man te verleiden die ze maar wilt, maar het enige probleem is dat ik de enige man wil zijn die ze verleidt. Zal ik haar zover krijgen?

Lili Valente heeft een heerlijke schrijfstijl die je door dit boek heen laat vliegen. Het verhaal zit goed in elkaar en heeft de nodige humor erin zitten. Helaas is het boek niet heel erg dik, want ik had graag nog meer van deze personages willen genieten.

Libby is een jonge meid die onzeker is en zich een loser vind op het gebied van daten. Ieder afspraakje dat ze heeft loopt in de soep en haar laatste date ging ervandoor met de serveerster. Dit zorgt dat ze zich nog ongemakkelijker voelt en eigenlijk vind dat ze nog maar een keuze heeft. Haar troef in zetten in de vorm van haar, sexy en hockey-superster, beste vriend Justin. Ze kennen elkaar al sinds de brugklas dus lastig kan het niet zijn om hem te overtuigen. Justin heeft gedachten over zijn beste vriendin die hij eigenlijk niet zou moeten hebben, maar hij kan er niks aan doen. Als ze hem om hulp vraagt laat hij alles vallen om haar te transformeren van een muurbloempje tot en seksgodin die niemand kan weerstaan. Dit is gelijk een goede eigenschap van hem dat hij zo behulpzaam is ook al is het ten koste van zijn eigen gevoelens. Hun dynamiek gedurende het verhaal wordt op meerdere momenten op de proef gesteld, want al snel worden de gespeelde gevoelens wel heel realistisch. Naast Libby en Justin komen we ook nog in kennismaking met wat spelers uit het team van Justin en de zus van Libby die allemaal hun eigen rol hebben in het leven van beide personages.

Ik heb genoten van het eerste deel in deze serie en ik kijk uit naar een volgend verhaal en hopelijk zien we Libby en Justin erin terugkomen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *