Gekleurde littekens van Neva Altaj

Nina:

Hij is charmant, spannend, verleidelijk en een koelbloedige moordenaar. Maar toch trouwde ik met de Pakhan van de Russische Bratva, ik had geen andere keus. Het was namelijk een deal. Nu doe ik alsof ik in de echtelijke gelukzaligheid leef, maar ondertussen tril ik van angst. Ik kan niet wachten om uit de klauwen van deze meedogenloze man te komen.

Roman:

Ik krijg altijd alles wat ik wil en ik wil deze perfecte imperfecte kleine manipulator. De manier waarop ze ervoor zorgt dat iedereen gelooft dat ze gek op me is, zorgt er alleen nog maar meer voor dat ik haar wil. Ze weet alleen nog niet dat ik haar niet meer zal laten gaan, de deal die ik gesloten heb is namelijk van tafel. Kan Roman haar vast blijven houden of zullen hun wegen scheiden?

Neva Altaj heeft een fijne vlotte schrijfstijl die je meeneemt in het verhaal van de Russische maffia. Het is een dark romance, maar het heeft zeker ook een softe kant. Er worden Russische woorden gebruikt, maar die worden in het begin van het boek allemaal verklaard, waardoor het niet storend is.

Nina wordt onderdeel van een deal die haar vader heeft gesloten met de Russische maffia en ze kan heel goed dingen verhullen, dus iedereen gelooft het verhaal. Ondertussen is ze doodsbang voor deze man en wilt ze niets liever dan vluchten. Roman is een maffia baas en krijgt graag zijn zin en op dit moment is Nina wat hij graag wilt. Hij is dan ook tevreden met de deal, maar er zit alleen een klein puntje aan hij wilt haar niet meer laten gaan. De personages draaien om elkaar heen, maar ondertussen is de chemie tussen hun voelbaar. Het verhaal is spannend en wordt afwisselend door Nina en door Roman verteld. Doordat het zo verteld wordt merk je de veranderingen bij de personages beter en voel je de band ontstaan.

Het boek had van mij nog een heel stuk langer gemogen, ik was namelijk nog niet klaar om afscheid te nemen van Nina en Roman. Ik ben erg benieuwd naar een volgend boek van Neva Altaj en ik hoop dan ook dat deze vertaald gaan worden in de toekomst.

Ik wil Sisters Press bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *