Gebroken fluisteringen (Perfectly imperfect serie deel 2) van Neva Altaj

Mikhail

De Italiaanse en Russische maffia verkeren in een staat van oorlog en het gaat er hard aan toe. We zijn allemaal meedogenloos en onverzoenlijk, maar dan wordt er besloten om onze werelden samen te voegen. Een huwelijke tussen de mooiste vrouw van de Italiaanse maffia en het meest gevreesde monster van de Bratva. Ik heb haar al zolang van een afstand bewonderd en eindelijk wordt ze van mij. Wat als ze zich realiseert wie ik werkelijk ben, zal ze dan weglopen?

Bianca

Ik zou alles doen voor mijn zus , zelfs trouwen met iemand van de Bratva om haar veilig te houden. Ik had een wrede, kille bruidegom verwacht, maar er stond me een verrassing te wachten. Deze angstaanjagende man is alles wat ik ooit heb gewild. Nu is het aan mij om zijn muren af te breken en met gebroken fluisteringen de barrières tussen ons te vernietigen, maar zal me dit ook lukken?

Neva Altaj heeft zich voor mij al bewezen als maffia romance schrijfster met het eerste deel in deze verslavende serie en ook met dit deel weet ze je weer te raken. Ze laat je van spanningen op het puntje van je stoel zitten, maar ook genieten van de aantrekkingskracht en de humor tussen de personages.

Bianca is de mooie dochter van de Italiaanse maffiabaas en het lichtpuntje in de donkere omgeving van Milhail. Waar Bianca zachtaardig is en niet op haar mondje gevallen is Mikhail donker en vaak gesloten. Hun band wordt mooi beschreven en zie je gedurende het verhaal steeds sterker worden. Hun verbinding met elkaar is niet zonder gevaren en de nodige obstakels, dus de vraag of hun liefde wel sterk genoeg is komt vaak naar boven. Naast Bianca en Mikhail komen ook Nina en Roman naar voren uit het eerste deel en uiteraard ook de andere leden van de Russische maffia. Ik vind het leuk om de groep op de achtergrond nog steeds mee te kunnen volgen en dat je steeds nieuwsgieriger wordt welke van de groep als volgende zijn verhaal mag vertellen.

Ik ben heel blij dat ik deze serie heb leren kennen doordat ik het eerste deel voor de uitgeverij heb mogen recenseren. Deze serie is verslavend en ik baal er van als ik het boek al weer zo snel uitgelezen heb. Ik kan niet wachten om het derde deel in deze serie op te kunnen pakken en hopelijk volgen er nog veel meer vertalingen uit deze serie of van deze auteur.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *