Preppy: Hij zal je verlossen (King deel 6) van T.M. Frazier

Preppy komt terug in een wereld waar hij ooit van hield, maar hij herkent het niet meer. Zijn glimlach kan zijn innerlijke onrust niet verbergen. De mensen die hij als familie ziet voelen in eens als vreemdelingen.Op een persoon na. Een meisje met donkere ogen en nog donkerder haar. Een meisje dat niet eens een optie is, ten minste nu niet meer. Dre kan niet beslissen waar ze naar gaat luisteren. Haar hart, haar hoofd of haar lichaam, want twee van die dingen brengen haar terug naar Logan’s Beach. Ze vertelt zichzelf dat ze afsluiting zoekt, maar als het gaat om Samuel Clearwater is afsluiting misschien nooit een optie geweest. Wat zal Dre doen?

T.M. Frazier heeft er een kunst van gemaakt om gelijk op te pakken waar een deel ervoor gestopt is en je weer terug deze brute wereld in te slepen.

Dre en Samuel hebben al vele dingen overwonnen zou je denken, maar ze komen nu voor nog zwaardere keuzes te staan. Het verhaal is weer van het begin tot eind spannend en de scheiding tussen haat en liefde is bij dit koppel heel erg dun. Beide moeten ze opnieuw leren omgaan met elkaar, maar Samuel heeft het daar door heftige gebeurtenissen moeilijk mee.

Het verhaal eindigt weer met een hele erge cliffhanger, dus zorg dat je King deel 7 oftewel Preppy: Hij zal je vernietigen klaar hebt liggen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *