Drie dates van Beth O’Leary

Valentijnsdag 8.52 uur: Siobhan kijkt uit naar haar ontbijtdate met Jospeh. Ze was verrast toen hij het voorstelde, ze had namelijk niet het idee dat hij serieus geïnteresseerd was. Maar afspreken op Valentijnsdag dat betekent toch wel iets, maar waar is hij dan?

Valentijnsdag 14.43 uur: Miranda hoopt dat de valentijnslunch met Carter een teken is dat de relatie serieuzer wordt. Maar de stoel tegenover haar blijft leeg. Waar is Carter?

Valentijnsdag 18.30 uur: Joseph Carter had Jane beloofd om haar nepdate te zijn voor een verlovingsfeest, waar ze erg tegenop keek. Ze kennen elkaar nog niet heel lang, maar Jane heeft de stille hoop dat het misschien meer kan worden dan alleen een vriendschap, maar dan laat hij haar zitten.

Maak kennis met Joseph Carter, hij zou ideaal relatiemateriaal zijn als hij ten minste een keer komt opdagen, wat is het toch met hem?

Beth O’Leary neemt je weer mee in een fijne roman met een diepere laag erin. Ze zet drie totaal verschillende vrouwen tegenover een man en dit doet ze op een humoristische manier, maar ze laat ook zeker ruimte over voor de nodige emoties.

Siobhan, Miranda en Jane drie totaal verschillende vrouwen uit totaal verschillende werelden. Siobhan is een lifestyle coach, Miranda klimt voor haar werk in bomen en Jane werkt als vrijwilliger bij de kringloop en leest veel, maar een ding hebben ze allemaal gemeen en dat is hun interesse in Joseph. Hij komt alleen niet opdagen op dates, maar wel op andere momenten. De relatie met Joseph is voor alle drie de vrouwen anders, maar het resultaat is hetzelfde ze willen een vaste relatie. De situaties waar ze in terecht komen zijn soms leuk, maar het is ook een verhaal die je op een onverwachte manier weet te raken.

Ben je fan van de schrijfstijl van Beth O’Leary dan is dit zeker weer een boek waar je van zal genieten, maar ook voor lezers die haar nog niet kennen is dit een heerlijke roman.

Ik wil uitgeverij de Fontein bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *