Het charmeoffensief van Alison Cochrun

Dev heeft altijd geloofd in sprookjes, het is dan ook niet verrassend dat hij er zijn werk van heeft gemaakt. Hij is producer van de realitydatingshow Ever After en regisseert bij elk nieuw seizoen het perfecte liefdesverhaal voor de deelnemers. In zijn privéleven gaat het met de liefde wat minder makkelijk, maar hierdoor kan hij zich focussen op de succesvolle show.
Maar dan wordt de meest begeerde tech miljardair Charlie Winshaw gecast als de nieuwe prince charming. Charlie geloofd niet in de ware liefde en weet zich totaal geen houding te geven bij de twintig vrouwen die hem moeten veroveren. Hij ziet de show vooral als een ultieme poging om zijn imago op te poetsen. Hiermee is Charlie dus niet de prince charming waar Dev zo op hoopte voor het nieuwe seizoen, maar hij maakt er het beste van. Ze hebben zelfs een klik of is het misschien meer dan dat?

Alison Cochrun is gedebuteerd met dit heerlijke boek. Het is een the bachelor meets een LGBTQ+-romcom. Haar schrijfstijl is fijn en ze zorgt ervoor dat je de perspectieven van de personages goed mee kan krijgen doordat ze beide aan het woord laat.

Dev gelooft nog steeds een sprookjes en is ontzettend blij dat hij er zijn werk van heeft kunnen maken achter de schermen van de populaire show Ever After, maar als Charlie op het toneel verschijnt veranderd er heel veel voor hem. Charlie is het tegenovergestelde van Dev en gelooft niet in ware liefde en gebruikt de show om zijn imago omhoog te krijgen, maar de show doet nog veel meer voor hem. Beide personages maken een mooie groei mee in hun karakter en hun band wordt mooi beschreven. Het verhaal heeft naast humor ook serieuze elementen erin zitten.

Ik kijk uit naar een volgend boek van Alison Cochrun, maar ze heeft de lat wel hoog gelegd met dit heerlijke debuut.

Ik wil Zomer & Keuning bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *