Wat als het wel werkt? (Say everything deel 2) van Roni Loren

De wereld kan eng zijn en dat geldt in ieder geval voor Andi. Door een angststoornis en een heftige confrontatie in het verleden wilt ze even niks meer van mannen weten. Ze focust zich op haar true crime podcast en haar nieuwe horrorboek die haar doorbraak kan betekenen. Tenminste als haar chagrijnige buurman niet zoveel herrie zou maken ’s nachts. Ex-brandweerman Hill heeft tijdens een reddingsactie zijn been verloren en heeft slapeloze nachten. Hij moet uitzoeken wat hij wilt met zijn leven en zich niet laten afleiden door zijn knappe buurvrouw. Als er ingebroken wordt bij Andi, schiet Hill haar te hulp. Kan Andi haar angst opzij zetten om zichzelf, maar ook andere mensen weer te vertrouwen?

Roni Loren heeft weer een mooi emotioneel verhaal neergezet. Ze weet haar karakters zo levensecht neer te zetten, dat je niks anders kan doen dan meeleven met ze en hopen op een goede afloop. Haar schrijfstijl en haar manier van vertellen weten me keer op keer te betoveren en ik geniet met volle teugen van haar boeken.

Andi heeft een traumatische ervaring meegemaakt in haar verleden waar ze nu nog steeds mee te maken heeft. Ze moet het een plek weten te geven en haar reis daarnaar toe wordt mooi neergezet, je ziet haar voor je ogen veranderen. Hill heeft ook het een en ander meegemaakt en ook hij moet met de gevolgen daarvan zien om te gaan. Doordat ze beide iets hebben meegemaakt is de aantrekkingskracht tussen hun zo ontzettend puur en wil je zo graag dat hun band met elkaar slaagt. Naast Andi en Hill komen ook Hollyn en Jasper uit het eerste deel nog voorbij, zodat je hun verhaal ook nog kan volgen.

Ik heb het verhaal met een lach en een traan gelezen en ik kijk reikhalzend uit naar het volgende deel in deze serie en ik kan niet wachten tot er een nieuw boek van deze schrijfster te koop is, want dat deze schrijfster tot mijn favorieten begint te horen is een ding dat zeker is.

Ik wil uitgeverij Zomer & Keuning bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *