Spoiler Alert van Olivia Dade

Marcus is in de meest succesvolle tv-serie het hoofdpersonage Aeneas. In het geheim is hij echter een anonieme fan fiction schrijver. In zijn verhalen kan hij zijn frustraties over de serie kwijt en zijn liefde voor het koppel Lavinia en Aeneas beschrijven. Niemand mag achter zijn online persona komen, want hij kan dan direct ontslagen worden.
April is een hardcore fan van de serie waarin Marcus een rol speelt. Ze schrijft er fan fiction over en doet aan cosplay van een van de personages, maar deze hobby houdt ze voor iedereen verborgen. Tot nu, ze post een foto van zichzelf in Lavina-cosplay kostuum en gaat direct viral. De reacties van de haters en haar supporters reageren vooral op haar plussize uiterlijk. Als Marcus de foto en de negatieve reacties leest besluit hij April op een date te vragen. Hun date voelt voor beiden als meer dan een publiciteitsstunt. Maar er staan teveel geheimen tussen hun in, kunnen ze elkaar vertrouwen?

Olivia Dade verteld een fijne romcom verhaal met erotische momenten erin. Het verhaal belicht een personage die niet veel wordt gebruikt in boeken, namelijk een plussize vrouw en dit doet ze op een respectvolle manier en met de nodige zelfspot.

April is een plussize personage en heeft de nodige zelfspot en ondanks dat ze zegt dat ze er niet zoveel mee zit wat andere van haar denken, merk je toch aan dingen dat het haar toch meer doet dan ze laat blijken en dat wordt op een respectvolle manier beschreven. Marcus is een personage die een act neer zet en die maar moeilijk los kan laten, behalve als hij zijn fan fiction verhalen schrijft, hij heeft het hart op de juist plek maar ook genoeg meegemaakt in zijn leven en hier handelt hij soms naar. Beide personages veranderen naarmate het verhaal vordert en ik heb genoten van elke bladzijde en ik vloog door het boek heen.

Ik ben benieuwd naar een volgend boek van deze schrijfster en zal deze ook zeker op pakken.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *