Meest begeerde miljardair van Annika Martin

In Manhattan gebeuren de raarste dingen zo overkomt het Vicky dat een oude vrouw genaamd Bernadette denkt dat ze een hondenfluisteraar is. Bernadette smeekt haar om te vertellen wat het hondje genaamd Smuckers nodig heeft. Vicky wilt in eerste instantie niet, maar als ze ziet dat Smuckers de hulp nodig heeft gaat ze toch overstag.
Als Bernadette overlijdt blijkt ze haar aandeel in het miljardenbedrijf Locke Worldwide nagelaten te hebben aan jawel Smuckers, omdat ze haar familie niet vertrouwd. En Vicky moet aan de zijde staan van het hondje want zij kan tenslotte de gedachten lezen van het hondje en die delen tijdens de bestuursvergadering. Vicky aarzelt ze wilt namelijk nooit meer gebruikt worden door een te rijke en veel te knappe man. En de CEO van het bedrijf, Henry Locke is beide. Kan Vicky zichzelf beschermen en de knappe Henry weerstaan?

Annika Martin heeft een fijne toegankelijke schrijfstijl die je meeneemt in dit grappige, romantische en bovenal steamy verhaal van Henry en Vicky.

Vicky stelt zich nogal beschermend op tegenover zichzelf en met name als het betrekking heeft op rijke en knappe mannen. Naarmate het verhaal vordert en ze zich steeds meer blootgeeft kom je er als lezer ook achter wat haar reden hiervoor is. Henry is een man die alles doet voor zijn bedrijf en Vicky als een bedreiging ziet. De aantrekkingskracht tussen de personages is goed voelbaar en ook hun onderlinge strijd met hun gevoelens komen goed over doordat het verhaal uit beide perspectieven wordt verteld. Het verhaal zit vol met humor, maar ook met beladen momenten en dit maakt het een heerlijk verhaal.

Ik kijk uit naar het volgende boek van deze schrijfster, want deze eerste ontmoeting met haar schrijfstijl is me erg goed bevallen.

Ik wil Aprilbooks bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *