Meest begeerde baas (Miljardairs van Manhattan deel 4) van Annika Martin

Rex O’Rourke voldoet aan alle miljardairsclichès: hij is een workaholic, behandelt zijn personeel als stront en hij is een onverbeterlijke playboy. Dat laatste wordt problematisch als een klant van hem er niet blij mee is en dat terwijl hij met die klant de deal van zijn leven wilt sluiten.

Hij wordt door zijn klant uitgenodigd voor een chique vakantie op een jacht en Rex heeft vrouw aan zijn zijde nodig om te laten zien dat hij tot inkeer is gekomen. Hij geeft zijn mensen de opdracht om een geschikte nepverloofde te zoeken, puur voor zakelijke doeleinden. Zijn standaard dates zijn totaal ongeschikt, dus ze moet niet al te erg bij hem passen.

En daar is Tabitha, de kapster van Rex. Zij is precies wat hij niet zoekt. Ze is totaal anders dan de andere vrouwen die hij heeft gedate en ze haalt het bloed onder zijn nagels vandaan.

Als ze twee weken op elkaar zijn aangewezen leren ze elkaar, maar ook zichzelf beter leren kennen. Zit er meer in dan elkaar niet uit kunnen staan?

Annika Martin is weer terug met een vierde deel in de Miljardairs van Manhattan serie en deze is in tegenstelling tot het derde deel weer helemaal terug qua de dynamieken tussen personages zoals we in de eerste twee delen hebben mogen leren kennen. Ik vind het leuk hoe ze twee personages die als dag en nacht verschillen zo goed bij elkaar weet neer te zetten.

Tabitha is een vrolijke vrouw, die van gekleurd haar houdt een hamster als huisdier heeft en verslaafd is aan soaps. Ze is de kapster van de norse, workaholic Rex. Ze dagen elkaar door het gehele boek uit en hun aantrekkingskracht spat van de bladzijdes af. De verhaallijnen van beide personages zijn mooi en passen goed bij elkaar. Door het verhaal heen merk je bij beide een groei in hun personage en dat vind ik leuk om te zien. Ik hou ervan als er een diepere laag in een verhaal wordt gestopt. Uiteraard komen er weer personages uit de eerdere delen langs, dat zorgt toch een beetje voor een rode lijn tussen de delen.

Ik heb weer genoten van dit deel en ik kijk al reikhalzend uit naar het volgende deel.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *