Liefde op het tweede gezicht van Sally Thorne

Ruthie is de tijdelijke manager van de Providence Luxury Retirement Villa en is van plan om de nieuwe eigenaar te laten zien wat ze kan, maar dan rijdt Teddy Prescott op zijn ronkende motor haar leven binnen. Knap, met een wilde bos haar, tatoeages op beide armen en dakloos. Ruthie concludeert al snel dat het een verwend en onverantwoordelijke rijkeluiszoontje is.

Van zijn vader mag hij in een huisje op het terrein gaan wonen, maar alleen als hij ook meewerkt op het resort. Ruthie heeft nog wel een vacature openstaan, namelijk als assistent voor de steenrijke zussen Parloni. Wedden dat hij binnen drie dagen huilend zijn ontslag in komt leveren? Of maakt ze nu de grootste fout van haar leven?

Sally Thorne heeft een fijne schrijfsijl die beeldend is en een goed beeld schetst van de omgeving waarin het verhaal zich afspeelt. Ze weet de balans ook goed te brengen tussen de verschillende elemenent zoals bijvoorbeeld de romantiek of de wat zwaardere onderwerpen.

Ruthie is een vrouw die vastbesloten is en ergens vol voor gaat. Ze wilt dan ook de nieuwe eigenaar laten zien wat ze allemaal kan in de hoop dat ze dan mag blijven, want weg gaan wilt ze eigenlijk niet. Daar is dan ook gelijk haar zwakte ze heeft geen toekomst plannen en zit goed op een plek die veilig en vertrouwd is. Als Teddy met zijn motor haar leven binnen komt rijden schept hij al gelijk een verkeerd beeld van haar en dat neemt ze hem kwalijk. Teddy blijkt alleen de zoon van de nieuwe eigenaar te zijn en mag van zijn vader op het terrein blijven wonen. Teddy is een jongeman die andere plannen heeft dan zijn vader voor hem in petto heeft. Hij heeft nogal een ruig uiterlijk en weet precies wat hij wel en niet wilt. Hij krijgt de baan aangeboden als assistent van de steenrijke zussen Parloni en die zullen het hem niet makkenlijk maken. De personages hebben een verkeerd beeld van elkaar en dat zorgt voor leuke situaties. Het is een verhaal die soms gniffelend verder laat lezen, maar ook de tijd neemt voor de moeilijkere onderwerpen.

Dit was mijn eerste ervaring met de schrijfstijl van Sally Thorne en die is me goed bevallen. Ik ben heel benieuwd naar meer boeken van haar hand en ik kijk alvast uit naar een volgend boek als die verschijnt.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *