Tequila Sunrise van Julia Ran

Daphne is toe aan een nieuwe fase in haar leven. Haar vriend Thom ook, maar zijn nieuwe fase is aan de andere kant van de wereld. Als Thom zonder enig overleg de verhuizing doorzet, beseft Daphne hoe scheef de verhoudingen eigenlijk liggen in de relatie. Ze neemt het ingrijpende besluit om een punt achter haar relatie te zetten ook al betekend dit dat ze berooid en met een onvervulde kinderwens blijft zitten. Met hulp van haar beste vriendinnen Jens en Anne probeert ze de draad van haar leven weer op te pakken, maar dit valt nog niet mee. Thom accepteert niet dat hij haar kwijt is en haar vriendinnen hebben zo hun eigen meningen over hoe ze nu verder moet gaan. Opstandig stort ze zich in een romantisch avontuur wat op haar pad komt. Renko is jong, passievol en draagt een geheim met zich mee wat Daphne confronteert met haar verleden. Kan ze hiermee leven?

Julia Ran heb ik al leren kennen via haar novelle Kir Royal wat eigenlijk al de start geeft voor het dit verhaal, dus ik raad het wel aan om deze eerst te lezen voor je hierin gaat beginnen. Julia Ran bewijst net als met haar kleine novelle dat ze weet hoe ze een goed verhaal neer kan zetten die je niet loslaat tot je de laatste bladzijde omslaat.

Daphne en haar vriend Thom zijn beide toe aan een nieuwe fase in hun leven alleen de wens van Daphne gaat naar links en die van Thom gaat naar rechts. Ze besluit om een punt achter de relatie te zetten wat betekend dat ze weer vanaf het begin opnieuw moet beginnen en dat haar sterke kinderwens nog verder uit het zicht raakt. Haar omgang met de situaties waarin ze zich bevind zijn realistisch en je voelt met haar mee. Thom laat haar nog niet los en kan het niet geloven dat hij haar kwijt is, dat maakt het voor Daphne moeilijker om door te gaan. Haar beste vriendinnen staan ook lijnrecht tegenover elkaar hoe Daphne nu verder moet gaan. Renko is een jonge en passievolle man, waar Daphne al snel mee besluit om een romantisch avontuur mee te beginnen. Alleen Renko heeft veel dingen aan zijn hoofd en draagt een geheim met zich mee wat hij liever verborgen wilt houden. Hij is nogal gesloten en kan soms onverwacht uit de hoek komen, maar als de reden van zijn gedrag boven water komt begrijp je alles. Daphne en Renko zijn twee tegenpolen, maar hun aantrekkingskracht is voelbaar.

Ik heb weer genoten van dit volledige verhaal van Julia Ran en ik ben heel benieuwd wat er nog meer van haar hand gaat komen, maar ik wil het zeker gaan lezen.

Ik wil Godijn Publishing bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *