Ronin (Lost Valkyries MC serie deel 2) van Esther E. Schmidt

Anouk

Hij is een moordenaar die mij heeft meegenomen. Niets meer en niets minder. Nog geen paar seconden geleden was hij lief, teder en toch zo dominant, maar dat doet er nu niet meer toe.

Ronin

Ik verantwoord mezelf tegen niemand. Als de president van Lost Valkyries MC verantwoorden mensen zich tegenover mij niet andersom. Zelfs als ze een opdracht plaatsen voor een huurmoord ben ik nog steeds degene die de leiding heeft. Ik kan zo de opdracht in hun gezichten gooien en daarmee wordt het hun laatste adem voordat ze deze aardbol verlaten. Ik ben genadeloos tegen iedereen zonder uitzonderingen, maar waarom geld dat dan niet voor deze vrouw?

Esther E. Schmidt heeft een tweede deel geschreven in de Lost Valkyries MC serie, maar dit keer verteld ze het verhaal van Ronin. Hij is de president van de club en bepaald alles. Het boek is niet zo heel dik waardoor je door het verhaal heen vliegt, maar toch kan je er wel van genieten. Ondanks dat het zo dun is weet ze toch van alles erin te stoppen en dat vind ik knap gedaan.

We leren nu Ronin beter kennen. Hij had een kleine rol in het verhaal van Crane waardoor hij al de aandacht op zich wist te vestigen dus het is extra leuk dat hij nu aan de beurt is. Hij is de president van de motorclub en wijst de opdrachten die ze krijgen aan iedereen toe, maar hij houdt ten alle tijden de leiding. Zo ook bij de opdracht waar hij Anouk leert kennen. Ze zijn beide vurige personages die niet over zich heen laten lopen en hierdoor dus ook zeer zeker niet op hun mond zijn gevallen en dat zorgt voor een fijne dynamiek.

Hoewel de boeken van deze schrijfster niet dik zijn, weet ze wel veel dingen in het verhaal te stoppen die je ook in langere boeken tegenkomt alleen dan nu een stuk sneller. Als je nog fijne boeken voor tussendoor zoekt om je leeschallenge te halen en je schuwt spicy scenes niet dan zijn dit zeker aanraders om erbij te pakken.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *