Liefde zonder verleden (Zorgen voor de liefde deel 2) van Anne May

Als Abigail Kooistra de sleutel van haar nieuwe huis krijgt, hoopt ze daarmee de deur naar een nieuw leven te openen. Hoewel ze het verleden graag achter zich wilt laten, heeft het haar ook iets gegeven waar ze voor wilt vechten. Maar dat kan ze alleen doen als ze een goede basis weet op te bouwen, dus een eigen woning, vast inkomen en een helder hoofd.
Haar boekenkast heeft alleen een ander idee als hij omvalt en dwars door de muur heen valt. De buurman waar de boekenkast terecht komt had zich voorgenomen om Abigail Kooistra voorgoed uit zijn geheugen te bannen en helemaal geen nieuwe herinneringen met haar op te bouwen. Valt de boekenkast ook door zijn persoonlijke muur heen?

Anne May had me al verliefd laten worden op haar schrijfstijl en op deze serie en ook met het tweede deel weet ze me weer te overtuigen. Ze neemt realistische situaties onder de loep en is niet bang om taboe onderwerpen op te pakken. Haar verhalen weten je te raken en nestelen zich in je hart.

In het tweede deel in de liefde zonder zorgen serie volgen we het verhaal van Abigail en Silas, met op de achtergrond nog het verhaal van Gideon en Miriam uit het eerste deel liefde zonder oordeel. Abigail en Silas hebben beide een verleden die ze willen vergeten, maar voor Abigail heeft het ook iets gegeven waar ze nu alles op alles wilt zetten om het goed te laten komen. Silas heeft een muur om zich heen gebouwd en naarmate het verhaal vordert snap je ook waarom en wat zijn reden is om dingen te doen zoals hij doet. Naast Abigail, Silas, Gideon en Miriam krijgen we ook een inkijkje in het leven van Anne (de beste vriend van Silas) en River (een huisgenoot in het appartementencomplex waar ze allemaal in wonen).

Ik heb dit boek met liefde gelezen en ben benieuwd hoe het verhaal van Silas en Abigail verder gaat in het derde deel van deze serie, wat ook het verdere verhaal gaat vertellen van Anne en River.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *