Het oneeuwige leven van David R. van Pat Craenbroek

David voelt zich de gelukkigste man op aarde, maar dan stort zijn wereld volledig in. Hij moet snel op zoek naar een andere baan. Deze baan vind hij bij een bedrijf waar drie excentrieke figuren de scepter zwaaien en waar met mensenlevens wordt gespeeld. Wanneer David hiertegen in opstand komt, brengt hij zichzelf in een benaderde positie. Wacht hem nu hetzelfde lot als de mensen voor hem?

Pat Craenbroek heeft een bijzonder boek geschreven en bijzonder is dan in positieve zin bedoeld. Het verhaal is uniek en zet je toch wel aan het denken en geeft ook aan het eind een soort van boodschap mee. Haar schrijfstijl is fijn en zorgt er voor dat je het boek in no time uit hebt.

David heeft alles voor elkaar tot de dag dat zijn leven verwoest wordt door het verlies van zijn baan en de gevolgen die het met zich meebrengt. Het verhaal neemt een wending die ik niet had verwacht en dat gebeurd nog wel een paar keer. Het boek is voor mij uniek, omdat ik nog niet eerder zo een boek heb gelezen met dit als onderwerp en ik kan je er niet meer over vertellen, omdat ik dan bang ben om te veel te spoilen over het verhaal zelf en dat zou zo zonde zijn.

Dit was mijn eerste boek van Pat Craenbroek, maar ik ga zeker nog een boek van haar lezen.

Ik wil uitgeverij Houtekiet bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *