Zoals u wenst van Denise Marinus

Nadat Jules haar privacy, spaargeld en droomreis naar het buitenland heeft verloren, krijgt ze een kans in haar schoot geworpen. Ze mag aan de slag als assistente van Constance, de rebelse prinses van Fortura. Terwijl Jules haar best doet om het vertrouwen van de prinses te winnen, is Constance haar verveling aan het stillen met alcohol, onschuldige pilletjes en schandalen. En daarnaast ook nog met het kwellen van Jules. De spelletjes van Constance worden persoonlijker en gevaarlijker. Jules komt voor een keuze te staan vertrekken of loyaal blijven, wat zal ze kiezen?

Denise Marinus heeft een fijne schrijfstijl en daarmee een leuke en spannende young adult geschreven.

Jules is een meisje die niet op haar mond is gevallen en zegt wat ze ergens van vind ook al is het tegen de prinses. Constance is rebels, maar doet dit met een reden. Het verhaal wordt verteld door zowel Jules als Constance en dat vind ik prettig om te lezen aangezien je ze dan beide leert kennen en bij beide een groei ziet. Naast Jules en Constance komen er nog meer personages voorbij die een belangrijke rol hebben in het verhaal en goed worden beschreven en ook echt een karakter vormen. Naast dat het een spannend en leuk verhaal is, zit er ook liefde, vriendschap en andere realistische situaties in.

Het is een dik boek, maar zeker leuk om gelezen te hebben. Ik kijk uit naar het tweede deel Tot uw dienst en ben benieuwd wat Jules en Constance nog meer mee gaan maken.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *