Hartsvlucht (Hartendief deel 3) van Emma Anna

Een happily ever after krijg je nooit op een presenteerblaadje aangereikt, daarvoor moet je veel in je relatie stoppen. Na een jaar samen in een diep dal gezeten te hebben realiseren Arti en Jurre zich dat maar al te goed.
Jurre probeert deze periode achter zich te laten met een groots gebaar naar Arti toe. Alles lijkt de goede kant op te gaan, maar onvoorziene omstandigheden lijken de pas geheelde wonden open te halen en te laten zien dat ze nog beïnvloedbaar zijn van elementen buiten hun relatie.
Amon komt tot een schokkende ontdekking, die hij voor Artemis verborgen wilt houden. Zijn zusje verdient het namelijk om op de roze wolk te zitten in plaats van weer in de put te belanden. Deze ontdekking zet ook dingen voor Amon in een ander daglicht. Kan hij het geheim voor zijn zus verborgen houden en komt het weer goed bij Jurre en Arti?

Emma Anna heeft met hartsvlucht nog een novelle toegevoegd aan de hartendief serie. Deze novelle wordt verteld door de ogen van Arti, Jurre en Amon. Ik vind het een fijne toevoeging dat je uit de perspectieven van meerdere personages mee kan kijken, waardoor je de personages echt leert kennen.

Arti en Jurre hebben de nodige heuvels in hun relatie moeten overwinnen en lijken er nu eindelijk bovenop te zijn, maar alsof het hun lot is komt er weer een heuvel op hun pad. Deze heuvel wordt door hun beide op hun eigen manier opgelost, maar zorgt ook voor een mooie toenadering tot elkaar. In deze novelle lees je ook stukjes uit het perspectief van Amon, de broer van Artemis, en leer je hem ook nog beter kennen. Hij heeft het niet makkelijk en zet zijn zusje ondanks alles op nummer een. Zijn ontwikkeling vind ik mooi om van dichtbij mee te maken.

Ik vind het jammer dat ik Arti, Jurre en Amon nu los moet laten, maar ik heb genoten van deze serie.

Ik wil Emma Anna bedanken voor dit recensie-exemplaar

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *