Daigho van Latoya Morris

In de wereld Ayra wordt de magie in balans gehouden door een Wyndrygem genaamd Alma. Op een dag wordt Alma verliefd op een duistere tovenaar en lijkt alles verloren. Als er op een dag een jonge vrouw bij Alma op de stoep staat, krijgt Alma een visioen. Deze vrouw gaat een zoon krijgen die weleens een redmiddel kan worden, maar komt dit op tijd?

Latoya Morris heeft een vlotte en beeldende schrijfstijl die je door het verhaal heen trekt. Het verhaal wordt zo beeldend beschreven dat het soms schokkend kan zijn om te lezen en dat vind ik goed gedaan.

Daigho is een jongen die opkomt voor dingen die niet rechtvaardig zijn. Op een dag veranderd hij in een wezen met vleugels en moet hij op de vlucht slaan aangezien hij nu gevreesd wordt in zijn land. De worsteling die Daigho daardoor met zichzelf heeft komt goed naar voren, omdat je het verhaal vanuit zijn oogpunt volgt. De personages die verder in het verhaal naar voren komen, worden duidelijk beschreven en je krijgt doordat je ze vanuit Daigho volgt een goed beeld van hun karakters.

Ik vond het een spannend verhaal en kan hem zeker aanraden voor fantasy fans die houden van een verhaal met een duister randje.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *