Jij (Verbonden met elkaar deel 1) van Hannah Hill

Jessica gaat bij haar oom en tante wonen. In de golfclub ontmoet ze Nero een mysterieuze man, maar die blik in zijn ogen trekt haar aandacht. Ze zijn twee verschillende personages die niks met elkaar gemeen hebben, maar het lot beslist anders. Geven ze er aan toe of blijft het bij dat ene moment?

Hannah Hill heeft een fijne schrijfstijl waardoor je door het boek heen vliegt. Ik had het boek in minder dan twee dagen uit. Ze heeft een verhaal neergezet wat afgewisseld wordt door dominante maar ook zeker liefkozende momenten.

Jessica is een vrouw waar je, je makkelijk in kan plaatsen en waar je veel dingen in kan herkennen. Nero is een aantrekkelijke, mysterieuze, dominante man met zeker zijn liefdevolle momenten. Hij doet dingen met een reden, maar de reden waarom wordt je niet duidelijk en dat maakt hem zo interessant.

Op het eind was er een cliffhanger die ik niet had verwacht, maar die er zeker voor zorgt dat ik deel twee gelijk op ga pakken je wilt gewoon weten waar het verhaal naar toe gaat.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *