Hartendief (Hartendief deel 1) van Emma Anna

Op haar laatste stagedag komt de tweeëntwintig jarige Artemis oog in oog te staan met de mooiste man die ze ooit heeft gezien. Door een voorval is haar broer Amon bezorgd om haar en neemt haar mee op tournee met zijn band Two Dimensions. Bij de band zit de man met die ogen die haar zo bekend voorkomen. Haar leven zal drastisch veranderen, maar is Artemis er klaar voor?

Emma Anna heeft het weer geflikt om een liefdesverhaal neer te zetten die niet eenvoudig is, beide personages hebben een flinke rugzak en langzaam aan laat ze je kennis maken met de inhoud ervan.

Artemis is een jonge vrouw die door haar broer nogal in bescherming wordt genomen, hierdoor is ze een klein beetje onzeker over dingen en durft ze niet te doen wat ze eigenlijk wilt. Amon haar broer vind ik een tikje te beschermend, ookal is het een mooie eigenschap van hem. Hij wekte ook irritatie bij me op. Jurre is een man met twee kanten hij is lief, maar heeft ook een beetje een rauw randje.

Het verhaal heeft een cliffhanger en ik wil deel twee nu lezen, maar moet helaas nog geduld hebben. Dus bij deze de tip als je dit boek nog moet lezen wacht tot deel twee er ook is.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *