Liam (WWW series deel 3) van Miranda Hillers

Liam ontmoet Charlize en ondanks dat er niks speciaals tussen hun gebeurd blijft ze door zijn hoofd spoken, maar hij kan er niks mee hij heeft geen telefoonnummer en geen naam. Charlize dacht haar ware liefde gevonden te hebben, maar het is verre van de ware voor haar. Twee verschillende mensen die samen komen op een moment dat ze het nodig hebben, blijft het bij deze ontmoeting?

Miranda Hillers heeft een fijn liefdesverhaal neergezet, met een klein beetje een donker randje. De spanningen, de liefde en de steamy scenes worden goed met elkaar afgewisseld en hierdoor is er een verhaal neergezet waar je doorheen vliegt.

Het grootste gedeelte van het verhaal wordt verteld vanuit de perspectieven van Liam en Charlize, hierdoor leer je beide personages goed kennen. Later wordt er nog een perspectief toegevoegd aan het verhaal en dat perspectief heeft met Charlize te maken en ik vond het maar een eng persoon. Miranda heeft dat personage zo neergezet dat jezelf gewoon de kriebels ervan krijgt. We zien ook de andere personages uit de voorgaande delen voorbij komen en dat blijf ik leuk vinden, zo blijf je ook op de hoogte van hun leven en ontwikkelingen.

Ik ben heel benieuwd naar het verhaal van Collin en kan dan ook niet wachten om deze mysterieuze jongen te leren kennen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *