De genezer van Zalindov van Lynette Noni

De zeventienjarige Kiva Meridan zit al tien jaar vast in Zalindov, de beruchtste gevangenis, waar weinigen levend uit komen. Iedere dag vecht ze, als enige genezer, voor het leven van haarzelf en haar medegevangenen. Als de terminaal zieke koningin van de rebellenbeweging binnenkomt, heeft ze een taak haar in leven houden voor de vier element proeven toernooi.
Alleen de gevaarlijkste criminelen krijgen deze straf. De koningin is zelf niet in staat om dit te doen dus Kiva doet het namens haar. Zal ze het overleven?

Lynette Noni heeft een fijne schrijfstijl die je meeneemt naar een gevangenis, waar je liever niet wilt zijn. De wereld wordt goed beschreven zodat je precies weet wat de omstandigheden zijn.

Kiva is een meisje die eigenlijk niets meer te verliezen heeft, behalve haar hoop om weg te komen. De personages om haar heen worden goed beschreven werken bij aan haar ontwikkelingen en groei.

De plottwisten aan het einde had ik niet aan zien komen en door de cliffhanger wil je het liefst in een keer door naar deel twee, maar helaas is deze nog niet beschikbaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *