Twee prinsen van Jackie van Laren

Als Madelon, studente culturele antropologie, afreist naar het miljonairsstaatje Montferrat afreist verwacht ze niet meer dan een zonnig weekend en nuttig materiaal voor het afstudeeronderzoek. Haar oom die goede contacten heeft, heeft een interview geregeld met de steenrijke Jack, die een hoge functie heeft in de regering van Montferrat. Als het goed is voldoet hij aan het profiel van de stereotype mediterrane player, die ze zoekt voor onderzoek.

Helaas blijkt dat niet te kloppen. Jack is onverklaarbaar knap, maar gesloten en geheimzinnig. Hij wil haar helpen door haar voor te stellen aan sjeik Quasim die het begrip ‘player’ uitgevonden kon hebben. Voor Madelon het weet dineert ze op het chique jacht van Quasim, logeert ze in Jacks vuurtoren en is ze eregast op het jaarlijkse exclusieve gala, maar alles voor de wetenschap toch? Lukt het haar om weerstand te bieden aan beide mannen?

Jackie van Laren heeft een fijne schrijfstijl en heeft hiermee een heerlijke roman neergezet waarbij je even heerlijk kan weg zwijmelen.

Madelon is een vrouw die graag op eigen benen wilt staan en niet graag afhankelijk is van andere mensen. Jack is een gesloten, mysterieuze knappe man die een geheim heeft die hij niet aan haar wilt vertellen en naarmate je verder in het verhaal komt snap je ook waarom hij het niet naar buiten brengt. De aantrekkingskracht tussen hun is voelbaar, maar dan heb je ook Quasim nog. Quasim is een uitbundige man die van het leven geniet en ook met hem heeft Madelon een connectie. Het boek is gevuld met humor en ongemakkelijke situaties.

Ik heb genoten van deze roman en als je van boeken houdt waarbij je even lekker kan wegdromen dan is dit zeker een aanrader om op te pakken. Dit was mijn tweede boek die ik van Jackie van Laren heb gelezen, maar er zullen zeker nog meer boeken volgen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *