Ik vergeet je niet van Gillian King

Maddy heeft altijd in de schaduw van haar zus Elisa gestaan. Elisa was overal goed in en werd op handen gedragen van hun ouders, maar Elisa is er al veertien jaar niet meer.
Op een dag loopt Maddy op een terras Frenkie, het ex-vriendje van haar zus tegen het lijf. Zij herkent hem meteen, hij haar niet. Ze weet weinig van hem, behalve dat hij foute boel is. Wat is er destijds tussen hem en Elisa gebeurd?

Gillian King neemt je mee in een emotioneel verhaal over het verlies van een dierbare en de omgang tussen iemand die een grote rol heeft gespeeld in het leven van de dierbare.

Maddy heeft zich altijd al een buitenbeentje gevoeld in haar familie. Zelfs nu haar zus er niet meer is voelt ze zich niet prettig. Het verhaal wordt verteld in het nu en dan door de ogen van Maddy en het verleden door de ogen van Elisa. Hierdoor komt het verhaal tot leven en begrijp je wat er precies gebeurd is met Elisa en ook hoe Maddy zich heeft gevoeld en nu nog steeds voelt. Hoewel het een zwaar thema is wat behandeld wordt in het verhaal, wordt het goed in balans gebracht met humor en liefdevolle momenten waardoor dit echt een feelgood verhaal is wat je weet te raken en nog na het dichtslaan van het boek bezig houdt.

Dit was mijn eerste kennismaking met deze schrijfster, maar ik ga zeker nog haar andere boeken lezen en ik kijk nu al uit naar haar toekomstige boeken.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *