Stilte van Mia Sheridan

Archer Hale heeft sinds zijn jeugd niet meer gepraat door een traumatische gebeurtenis. Hij leeft als een kluizenaar in het stadje Pelion iedereen kent hem, maar niemand neemt de moeite om hem echt te leren kennen. Dan komt Bree Prescott voorbij, ze is op zoek naar rust en ruimte om na te denken. Bree komt Archer tegen op het parkeerterrein en is meteen van hem onder de indruk. Van haar nieuwe kennissen hoort ze wisselende verhalen over Archer, maar ze wilt niet afgaan op want anderen van hem vinden maar ze wilt de echte Archer leren kennen. Zal het haar lukken om deze kluizenaar beter te leren kennen?

Mia Sheridan neemt je mee in een mooi en romantisch verhaal. Het verhaal bevat een personage die je niet veel tegenkomt in dit soort verhalen en ik vind het mooi dat ze hun ook een stem wilt geven.

Archer is door een traumatische gebeurtenis zijn stem verloren en leeft sindsdien een terug getrokken bestaan. Hij heeft een rugzak die goed gevuld is, maar zijn verhaal wordt zo mooi beschreven en verwoord dat je hem meteen in je hart sluit. Bree komt naar Pelion toe omdat ze zelf ook het nodige heeft meegemaakt en de rust en ruimte nodig heeft om tot zichzelf te komen. Als ze Archer ontmoet ontstaat er al meteen een aantrekkingskracht tussen deze twee personages. Het verhaal wordt in het begin voor een groot deel door Bree verteld, maar de switch naar Archer vond ik ook erg mooi het is zo een lieve jongen die zijn hart op de juiste plek heeft.

Op de flaptekst zag ik al dat dit het eerste deel in een twaalfdelige serie is en ik hoop dat Zomer & Keuning de rest ook gaat vertalen want ik wil meer van Mia Sheridan haar schrijfstijl ik ben verkocht.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *