Gevangen van Annika Martin en Skye Warren

Abigail, een boekenwurm en trouwe student. Is zowel opgewonden als doodsbang als ze voor een project les gaat geven in de gevangenis, maar ze heeft niet altijd zo een zonnig leven gehad als haar uiterlijk doet vermoeden.

Grayson zit in de gevangenis waar Abigail binnen komt en hij voelt zich onverklaarbaar tot haar aangetrokken. Hij wilt haar helemaal voor zichzelf en gaat verder dan wie dan ook ooit had kunnen vermoeden. Hiermee schokt hij zichzelf ook.

Hoewel Grayson zichzelf beschouwt als onherstelbaar gebroken, blijft Abigail het goede in hem zien. Zal het hem lukken haar te breken of wordt zij degene die op een manier door weet te breken?

Annika Martin en Skye Warren hebben hun krachten gebonden en een dark romance verhaal geschreven die de grenzen op zoekt van de liefde. Het verhaal is duister en daar moet je wel van houden. Hun schrijfstijl is fijn en laat je door het boek heen vliegen.

Abigail is een studente met een moeilijk verleden. Ze is een boekenwurm en vind het dan ook doodeng om les te gaan geven in een gevangenis. Hoe ze hiermee omgaat wordt mooi beschreven en doordat je het verhaal vanuit haar kant toegelicht krijgt voel je ook echt met haar mee. Grayson daarin tegen is een stoere man waar een bruutheid van afstraalt en in tegenstelling tot de meeste mannen is hij niet bedekt met tatoeages, maar met littekens. Grayson voelt gelijk een onverklaarbare aantrekkingkracht met Abigail. Ook vanuit zijn perspectief volg je dit verhaal en zie wat Abigail allemaal bij hem teweegbrengt en wat hem motiveert. Hij is een moeilijke man om te doorgronden, maar als je hem ontcijfert hebt is hij een man met een hoge beschermingsdrang voor zichzelf en voor de mensen die hij lief heeft.

Ik ben heel benieuwd naar het volgende deel in deze reeks en ik heb er weer een goed schrijversduo bij waar ik meer van wil gaan lezen als ze nog meer boeken uit gaan brengen.

Ik wil October Books bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *