Land van de Vier Bergen van Teun en Wim van Baaren

Teun moet een spreekbeurt houden en wilt dat het een bijzondere wordt, dus hij piekert zich suf. Als hij met zijn vriendinnetje, Anne, bij zijn opa en om gaat logeren ontdekken ze een geheime tunnel die ze naar het Land van de Vier Bergen brengt. Daar wonen dieren die zijn hulp hard nodig hebben. Ze raken bevriend met de vreemdste dieren en komen oog in oog te staan met het gevaarlijkste en snelste dieren op aarde. Samen met opa en Anne beleeft hij spannende avonturen en wordt hun moed op de proef gesteld. Kunnen ze de dieren helpen?

Wim en Teun van Baaren zijn een vader en zoon die een leuk kinderboek neer hebben gezet, met hele mooie illustraties die goed bij het verhaal passen.

Tim moet zijn spreekbeurt houden, maar hij weet niet waarover. Hij gaat samen met zijn beste vriendin bij zijn opa en oma logeren. Daar vinden ze een luik die hun brengt naar een heel bijzonder land. In dat land beleven ze de grote avonturen.

Het boek is spannend en heel erg leuk om te lezen. Dus zoek je nog een leuk kinderboek kijk dan zeker eens naar dit boek.

Ik wil Wim van Baaren bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *