De kleuren van licht (de schemering trilogie deel 3) van V.E. Schwab

Na cliffhanger van het tweede deel gaat dit deel daar naadloos weer mee door. Er heerst een dreiging die op weg is naar het Rode Londen van Kell, Rhy, Lila en Alucaurd. Wie zal deze strijd overleven en overwinnen?

De schrijfstijl van V.E.Schwab stelt ook in dit deel niet teleur en ze weet het verhaal goed op papier te zetten. Ook de terugblikken die in dit boek zitten werden goed neergezet en duidelijk aangegeven dat je een terugblik aan het lezen was (doordat de tekst schuin stond)

De groei die de personages in deze boeken meemaken is duidelijk zichtbaar en zorgt er voor dat je echt met ze mee kan leven. Mijn favoriete personage blijven toch wel Kell en Lila ook in dit deel ben ik nog meer van ze gaan houden.

Een ding vind ik wel jammer dat is het hoogtepunt waar zo naar toe werd gewerkt naar mijn idee veel te snel was afgelopen, maar ondanks dat heb ik genoten van deze reeks en kan ik niet wachten om meer over deze personages te lezen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *