Finale (Caraval deel 3) van Stephanie Garber

Caraval is voorbij, maar het echte spel begint nu. Wie wint en wie verliest?

Stephanie Garber heeft een beeldende schrijfstijl die ervoor zorgt dat je meegezogen wordt in de wereld en op het puntje van je stoel gaat zitten omdat je moet weten hoe het verder gaat. Ze heeft het bij mij zelfs voor elkaar gekregen dat ik mee begon te leven met de vijand van Tella, Legende, Scarlett en Julian.

In dit deel krijgen Scarlett, Jacks en Legende een grotere rol, waardoor je hun karakters nog meer gaat waarderen. De personages van de voorgaande delen krijgen hierin ook een rol, maar niet zo heel aanwezig. De toevoeging van de Fortunea personages vond ik goed verwerkt in dit boek en ze werden zo goed beschreven dat je ze voor je zag staan.

De personages van deze serie hebben zich in mijn hart genesteld en ik vind het jammer dat ik afscheid van ze moet nemen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *