De bijles van Sara Ney

Grofgebekt. Arrogant. Een klootzak. Er is geen twijfel over mogelijk, Sebastian “Oz” Osborne is de meest gelauwerde atleet en waarschijnlijk ook de grootste hufter op de universiteit. Hij heeft vieze praatjes, een geweldig lichaam en het kan hem geen barst schelen hoe jij of wie dan ook over hem denkt.

Slim. Elegant. Conservatief. Jameson Clarke mag dan wel meest hardwerkende student zijn, maar ze is zeker niet preuts. Het merendeel van haar tijd brengt ze door in de bibliotheek, waakzaam voor de viespeuken, atleten en hufters. En Oz Osborne valt in alle drie de categorieën. Jameson is slim, sarcastisch en zeker niet wat je op het eerste gezicht zou verwachten. Hij wil haar leren kennen, hij wil haar gek maken en hij wil haar, maar of het hem ook gaat lukken?

Sara Ney neemt je met haar fijne en met humor gevulde schrijfstijl mee in de college/sport romance. Hoewel de focus niet op het sporten ligt komt het wel soms voorbij op de achtergrond, de setting is meer gericht op de personages en dat vind ik prettig.

Jameson is een hardwerkende studente die veel tijd doorbrengt in de bibliotheek en Sebastian is de arrogante sporter die je daar eigenlijk niet verwacht te zien. De dynamiek tussen deze twee personages vond ik leuk om te zien en ik heb genoten van hun sarcastische opmerkingen die ze over en weer geven op elkaar, maar ook de aantrekkingskracht was voelbaar. Het verhaal wordt vanuit beide personages verteld en hierdoor zie je hoe beide over dingen nadenken en beleven.

Het enige wat ik een beetje afleidend vond waren de stukjes tekst tussen het hoofdstuk nummer en de naam van het personage, want die hadden eigenlijk niks met het boek te maken en dat vind ik jammer. Voor de rest vond ik het een leuk verhaal en ben ik nieuwsgierig naar de rest van deze serie en andere boeken van deze schrijfster.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *