Voorbij het wederwoud van Valentijn Ringelberg

Phaun is een elfynmeisje die voor haar ernstig zieke zusje Céli zorgt. Ze cijfert zichzelf hierbij helemaal weg. Als de kans zich voordoet om op reis te gaan om haar zus te helpen pakt ze die aan, maar de reis is niet zonder gevaren.

Phaun vind ik een personage waar ik me soms wel in kon herkennen. De personages die verder in het verhaal voorkomen maken me nieuwsgierig naar hun achtergronden er wordt wel een klein beetje over uitgeweid, maar toch blijf ik nieuwsgierig naar meer.

Dit is een goed debuut van Valentijn en ik kijk uit naar meer van zijn hand.Hij heeft een fijne schrijfstijl waardoor je het boek heel snel uit hebt, omdat je gewoon wilt weten waar het eindigt. En dan eindigt het in een cliffhanger die je laat verlangen naar het tweede deel, maar helaas moeten we daar nog even geduld voor hebben.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *