Verenigd (Driven deel 5) van K. Bromberg

Colton en Rylee hebben alles op orde, maar dan komt er iets boven water van zes jaar geleden wat hun gelukkige leven compleet lijkt te verwoesten. Kunnen ze dit struikelblok ook samen overwinnen?

K. Bromberg heeft een geweldige afsluiter gegeven nadat het verhaal na het derde deel eigenlijk al afgerond was, maar ik ben blij dat ik nog even terug kon gaan naar het leven van Colton en Rylee.

Colton en Rylee hebben alles overwonnen en zijn gelukkig met elkaar. Tot er iets boven water komt wat hun rustige leven compleet dreigt te verwoesten. Colton en Rylee gaan hiermee op hun eigen manier om en de keuzes die ze daarin maken hebben voor hun beide grote gevolgen. Ik vond de diepgang en ook zeker gevolgen van het hele gebeuren mooi beschreven worden en het raakte me.

Helaas is het verhaal van Rylee en Colton nu voorbij, maar beide hebben ze zich in mijn hart genesteld en ik zal deze serie zeker nog een keer gaan lezen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *