Verval (Bloedwetten deel 3) van Sophia Drenth

Storm is met twee onwaarschijnlijke bondgenoten op weg naar het gemaakte land. Hij heeft alle reden om de boodschap dat het leven van Meg’aa in gevaar is. Ravàn heeft zijn zinnen op een andere strijd gezet. Hij is van plan om de bloedpulver te vernietigen. Maïa is herstellende van de afranseling die het leven van haar kind heeft gekost. Ze is op zoek naar de remedie die niet alleen haar vader, maar heel de Stede van bloedkoorts kan genezen. Zullen ze alledrie hun doel weten te bereiken?

Sophia Drenth heeft een fijne schrijfstijl die haar wereld die ze heeft gemaakt steeds een stukje duisterder weet te maken en ervoor zorgt dat je door wilt lezen.

Roan is gegroeid in zijn personage en zet alles op alles om zijn doel te bereiken met hulp van ongebruikelijke bondgenoten. Maïa was al aanwezig in de voorgaande delen maar krijgt nu een grotere rol in het verhaal en het is mooi om haar groei ook mee te maken. Ravàn leer je nu ook beter kennen en ik heb bewondering voor zijn doorzettingsvermogen.

Ik kijk uit naar het volgende deel en ben benieuwd waar het verhaal gaat eindigen.

Ik wil Sophia Drenth bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *