Familie liegt nooit van Karen M. Mcmanus

Milly, Aubrey en Jonah Story worden uitgenodigd om bij hun oma langs te gaan die ze nog nooit hebben ontmoet. Hun ouders vinden dat er geen andere optie is dan dat ze moeten gaan, dus dat doen ze. Wat is de reden dat hun oma nu contact met ze opneemt?

Karen M. Mcmanus heeft een fijne schrijfstijl waardoor je door het boek heen vliegt. Helaas heeft ze mij met dit boek geen gevoel van spanning gegeven, ja pas op het einde en dat vond ik erg jammer. Ik vond het verhaal langzaam op gang komen en bij het einde werd je even in een rollercoaster gestopt.

De personages vond ik erg goed neergezet. De indeling van het verhaal vond ik ook leuk je wisselde af tussen de drie kleinkinderen en tussen Allison in het verleden.

Op het einde gebeurde er nog wel iets waardoor mijn nieuwsgierigheid is gewerkt, maar of ik nog een boek op ga pakken van Karen M. Mcmanus weet ik zo net nog niet.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *