De kroon en de droom (Royal Horses deel 2) van Jana Hoch

Het leven van Grace staat van de ene op de andere dag op zijn kop. En daar is maar een iemand schuldig aan Edward, of liever gezegd prins Tristan. Grace voelt zich verraden door zijn leugen en snapt niet waarom hij haar niet heeft verteld wie hij werkelijk was.
Ineens staat elke dag volledig in het teken van de schandalen en flitsende camera’s. Als Edward voorstelt om samen te vluchten voor de paparazzi kan Grace eigenlijk geen nee zeggen. Haar hart gaat nog steeds sneller kloppen al ze hem met de paarden aan het werk ziet. Of als hij haar op die ene manier aankijkt. Wat staat Grace nog meer te wachten?

Jana Hoch neemt je weer mee terug naar de Caverley Green stallen en wat heb ik het verhaal gemist en was ik blij dat ik weer even terug kon. Haar schrijfstijl weet je zo de paardenwereld in te trekken ook al heb je misschien niks met deze dieren, ze voegt hier ook de nodige humor, spanning en liefde aan toe en dat zorgt voor een heerlijk verhaal.

Grace haar leven staat op zijn kop nu ze weet wie de jongen is met wie ze contact had en dat levert haar de nodige problemen op. Ze wordt regelmatig op de proef gesteld en moet zichzelf keer op keer weer bewijzen. Het verhaal van Edward/Tristan wordt ook verder uitgediept en je leert steeds meer van zijn familie kennen en in dit deel leer je ook iemand kennen die aan de teugels trekt binnen deze familie. We keren weer terug naar de paarden Sparky, Mariscal en Tira en naar de andere bewoners van Caverley Green.

Ik baal er weer van dat ik dit deel zo snel heb gelezen en ik tel hard af naar het najaar waarin het derde en laatste deel van deze serie uit zal komen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *