Dream Again van Mona Kasten

Jude keert terug naar huis nadat haar droom om actrice te worden in duigen is gevallen. Ze trekt in bij haar broer waar ze ook haar ex Blake tegenkomt. Blake heeft haar eigenlijk nooit vergeven over de manier waarop ze uit elkaar zijn gegaan. Kunnen ze hun liefde nog nieuw leven inblazen of is het al te laat?

Mona Kasten heeft een schrijfstijl die je weet te raken. Helaas kwam dit deel langzaam op gang en waren de laatste paar honderd bladzijdes gevuld met de drama en de emoties die we van Mona Kasten gewend zijn in de voorgaande delen.

Blake had in het vorige deel mijn hart veroverd en helaas moet ik toegeven dat hij me in dit deel een beetje teleurstelde. Hij is sinds zijn ongeluk niet een van de vrolijkste personages om mee om te gaan, maar in dit deel wordt daar nog een schepje bovenop gegooid als zijn ex Jude op het toneel verschijnt. Blake veranderd wel langzaam en laat dan zijn lieve kant weer zien. Jude is een meisje die haar droom in duigen heeft zien vallen door bepaalde omstandigheden die ze niet durft te vertellen, pas tegen het einde kom je erachter wat er nu gebeurd is waardoor ze zo halsoverkop uit LA weg is gegaan.

Het is niet mijn favoriete deel van deze serie, maar het was een mooie afsluiter. Ik hoop stiekem nog op een deel over Ezra, want met hem kan je denk ik ook een mooi verhaal neerzetten.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *