Alex van Kennedy Fox

Cowboy Alex is de droom van elke vrouw en dat weet hij heel goed. Door het werken op de ranch heeft hij een onweerstaanbaar lichaam, maar hij is ook charmant en welgemanierd. Alleen hij bindt zich aan geen enkele vrouw. Alex is de meeste ontembare Bishop-broer en hij koestert zijn vrijheid.

River ontmoet de man van haar dromen, maar komt er na een romantisch halfjaar dat hij al getrouwd blijkt te zijn. Ze is helemaal klaar met vreemdgangers en leugenaars. Aangezien dat haar ervaring is met mannen, blijft ze er nu ver bij uit de buurt. Dan komt ze een man tegen die al haar slechte ervaringen laat vergeten, als is het maar voor even.

Alex en River maken duidelijke afspraken over hun beperkte tijd samen. Geen verplichtingen, geen verwachtingen en geen gebroken harten. Het klinkt zo simpel, maar is het ook zo?

Kennedy Fox heeft met deze eerste kennismakingen met hun verhalen, mijn hart gestolen ik wil gelijk meer van ze lezen. Dit boek leest heerlijk weg en je bevind je een paar ergens anders. De verhaallijnen worden vanuit beide personages beschreven en dat vind ik altijd zo fijn, dan krijg je gelijk een betere band met ze. Het verhaal bevat humor, maar ook zeker veel liefdevolle momenten en af en toe een traan wegpink moment.

River is helemaal klaar met mannen als ze erachter komt dat de man met wie ze een relatie dacht te hebben al getrouwd is met een ander. Door de proloog die je gelijk in het verhaal trekt, weet je ook dat ze een hele sterke vrouw is en dat ze niet over zich heen laat lopen. Alex is een stoere en knappe uitziende cowboy die menig vrouwenhart heeft gebroken, maar hij heeft zijn hart op de juiste plek zitten en als hij ergens voor wilt gaan dan laat hij ook niet meer los. Bij River en Alex hoop je eigenlijk al vanaf hun eerste interactie dat er meer voor hun inzit, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Het verhaal is opgedeeld in meerdere delen en dat zorgt voor een goede verhaal lijn. De personages naast River en Alex zijn ook hartenveroveraars en ook van hun wil je gewoon meer blijven lezen, ondanks dat sommige niet een hele grote rol hebben passen ze perfect in het verhaal.

Dit was het eerste deel van de Bishop Brothers serie en ik kijk nu al reikhalzend uit naar het verhaal van de volgende Bishop broer Evan en ik hoop dat zijn verhaal me net zo verliefd weet te maken.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *