Verlies me. Niet. van Laura Kneidl

Sage is nooit echt gelukkig geweest, totdat ze Luca leerde kennen. Door hem durfde ze lief te hebben en te leven. Maar als ze ingehaald wordt door haar verleden stort haar wereld in. Sage durft Luca niet in vertrouwen te nemen, want als hij de waarheid weet kan hij dan nog van haar houden? Ze probeert hem uit alle macht te vergeten, maar dat is niet makkelijk als je naar dezelfde universiteit gaat en zijn zusje je beste vriendin is. En dat Luca het niet op lijkt te geven, maar het alleen maar moeilijker. Kan ze Luca vergeten?

Laura Kneidl neemt je in dit tweede en laatste deel nog een keer mee naar het verhaal van Luca en Sage en ze geeft er een mooie afsluiting aan.

Sage haar verleden heeft haar sneller ingehaald dan ze wilde en ze sluit zichzelf helemaal af, haar groei lijkt daarmee ongedaan gemaakt te worden. Luca blijft door het einde van het eerste deel achter met vele vragen en het gevoel van waarom. Hij laat in dit deel zien dat hij vecht voor de mensen om wie hij geeft.

Helaas is het verhaal van Luca en Sage nu afgelopen, maar wat heb ik ervan genoten. Ik heb beide boeken met een lach en een traan gelezen en stiekem hoop ik op nog een novelle van hoe het nu met ze gaat, want ik wil ze nog niet loslaten.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *