Onverschrokken (Flight & Glory deel 5) van Rebecca Yarros

Twee jaar nadat de man van wie ze hield is gedood in Afghanistan, probeert Morgan haar leven weer op te pakken. Ze koopt een strandhuis in de Outer Banks dat wel toe is aan een likje verf. Ze denkt hiermee een mooie uitdaging te hebben om zich op te kunnen focussen, maar dat is nog niet zo makkelijk met een knappe buurman.
Het leven van alleenstaande vader Jackson draait om zijn vijfjarige dochter en zijn baan als reddingspiloot. Als hij zijn nieuwe buurvrouw ontmoet is er gelijk een klik, maar Morgan moet niets meer van mannen weten en zeker niet van militaire mannen. Kan Jackson haar hoge muren doorbreken?

Rebecca Yarros heeft weer een emotioneel verhaal neergezet met het vijfde deel in de Flight & Glory reeks. Haar schrijfstijl is zo realistisch dat ondanks je niet in dezelfde situaties zit, het verhaal je raakt en bij je binnenkomt.

Morgan is een koppige vrouw die graag dingen zelf wilt doen. Haar leven is overhoop gegooid na de dood van de liefde van haar leven en haar pogingen om het leven weer op te pakken worden mooi omschreven. Het laat ook zien wat voor een effect het op mensen kan hebben als zoiets gebeurd en dat maakt het verhaal zo realistisch. Morgan maakt een ontzettende groei mee in dit verhaal en ik zou willen dat ik haar af en toe kon omhelzen.

Helaas is het met dit deel klaar voor de Flight & Glory personages die zich in mijn hart hebben genesteld en waarvan ik eigenlijk geen afscheid wil nemen. Ik ben benieuwd naar de andere boeken van deze schrijfster.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *