Raak me. Niet. van Laura Kneidl

Als Sage op de universiteit in Nevada aankomt, heeft ze niks. Ze woont in haar volkswagenbusje, doucht stiekem in het studenthuis en blijft zoveel mogelijk bij iedereen uit de buurt. Ze wil maar een ding en dat is opnieuw beginnen, zodat ze het verleden in Maine achter kan laten. Om geld te verdienen heeft een baantje in de schoolbibliotheek, daar ontmoet ze Luca. Hij is alles waar ze bang voor is. Hij heeft doordringende ogen, tattoos en een ruig uiterlijk. Maar hij laat haar hart ook op een andere manier sneller kloppen. Kan Sage haar verleden achter zich laten?

Laura Kneidl heeft een fijne schrijfstijl, waarmee ze een heftig maar mooi verhaal neer heeft gezet.

Sage is een meisje met een rugzak en ondanks dat je het volledige verhaal van haar nog niet in dit deel te horen krijgt, merk je aan de stukjes die wel gegeven worden dat het een heftig verhaal is. Hierdoor laat ze niet veel mensen toe en wil ze zichzelf teveel bewijzen dat ze het alleen kan. Het vormt haar karakter en later wordt ze steeds een stukje opener. Luca is een jongen die graag voor iedereen klaar staat en zijn hart op de goede plek heeft. Beide hebben hun eigen problemen waar ze op hun eigen manier mee omgaan, maar de aantrekkingskracht tussen hun is voelbaar.

Sage en Luca zijn in mijn hart gekropen en door die cliffhanger op het eind wil je zo snel mogelijk door naar het volgende deel.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *